mandag den 29. juni 2009

Tulip Skirt

Hvis jeg lige nu mangler et stykke beklædning (udover den der lange kjole med lange ærmer jeg bare må have en gang i efteråret) så må det blive en nederdel i tulipansnit. De findes i så mange mange finde udformninger og variationer, meget snævre eller lidt løsere i det, med eller uden detaljer..

Tulip Skirt

Jeg har besluttet mig for at sy en selv, forsøgte mig lige her den anden dag med en almindelig nederdel i a-form, og det kan godt lade sig gøre at forvandle den til en tulipan nederdel, omend den nu står meget grafisk i sit udtryk.

Photobucket Photobucket

Jeg har simpelthen bare foldet nederdelens nederste kant ind ved de 4 syninger, ca 1-2cm fra begge sider. Stoffet der er brugt til denne nederdel er ret stift i det, og det betyder at den står og stritter lidt, men jeg synes faktisk det ser ganske fint ud.

Men men, det var en prøve. Jeg regner med at sy mig en Tulip Skirt fra bunden her i løbet af sommeren (venter lige på at der kommer penge så jeg kan snolde stoffer) og gør jeg det så kommer der nok nogle billeder af processen.

2 kommentarer:

  1. den er ellers super fed. kan godt lide at den er lidt ekstrem i formen :)

    SvarSlet
  2. Tak :)
    Jeg synes skam også den er blevet fin, men den kan godt finde på at folde lidt underligt når jeg har siddet i den ;) derfor tror jeg stoffet skal være af en lidt tyndere kvalitet.

    /Esther

    SvarSlet