mandag den 15. juni 2009

DIY // chunky armbånd

Jeg er ret glad for store chunky armbånd, de er gode til kjoler og toppe med korte ærmer, og så kan de få et lidt sart outfit til at fremstå mere bastant.

Photobucket Photobucket Photobucket

Kan man ikke lige finde de rigtige farver eller møsntre, eller er man bare glad for små DIY projekter, så kan man ret simpelt lave sit eget chunky armbånd.
Panduro Hobby sælger rå træarmbånd der enten kan males, decoupages eller brændes så man får sig et helt unikt armbånd...

...som dette jeg lavede for et par uger siden:
Photobucket

Til ovenstående armbånd er brugt:
-Træarmbånd
-Serviet med blomsterprint (laget med printet skilles fra de andre lag)
-Hvid maling til grunding af armbånd
-Gennemsigtig lak

Photobucket

Træarmbåndet grundes med maling, servietten klistres forsigtigt fast til den våde maling. Når det er tørt lakeres armbåndet 2 gange, hvor det imellem de to gange lak tørrer i et døgn.

Vil man gerne have et mere sløret mønster kan man når servietten er sat fast forsigtigt male hen over servietten med en vandig opløsning af hvid maling inden man lakerer.

2 kommentarer:

 1. Hej piger,

  Tak for tippet ovre på min blog. Sikke en god idé med de armbånd - og mulighederne er jo nærmest uendelige. Jeg kommer allerede til at tænke på nogle servietter, jeg har med rensdyrsilhouetter på. Kunne se fedt ud med det grafiske gevir-look.

  Rigtig fin blog i øvrigt!

  /Maria

  SvarSlet
 2. Takker :)
  Rensdyr lyder som en god idé, held og lykke til med projektet...

  I lige måde, inspirerende blog du har

  Esther

  SvarSlet