lørdag den 20. juni 2009

Armbånd // DIY

Rundt omkring i forskellige blogs er der efterhånden mange gange blevet linket til følgende to steder: Brooklyn Thread og Mae Bee og det er klart, for det er nogle enormt fine armbånd de sælger...

Jeg blev så inspireret at jeg nær har startet en hel produktion af armbånd :\ Det er så hyggeligt at sidde og lytte til p1 mens man fletter, binder knuder og vælger perler ud til fine armbånd og så er det et ret nemt og ligetil DIY-projekt.

Photobucket

Til de helt simple armbånd bruger jeg broderegarn/amagergarn og små perler eller mellemled fra Panduro eller Bead House. Lukningen har jeg ikke helt luret, men det fungerer fint med en lidt større perle eller et vedhæng som trækkes igennem en løkke.

Photobucket

Makramé armbånd er lidt mere tricky og jeg tror jeg lagde ud med et liiidt mere nørklet projekt mht. rose-armbåndet, så det kan godt tænkes det bliver lavet om igen -er ikke helt glad for lukningen. Til gengæld er jeg ret godt tilfreds med det flettede armbånd med nøgle-vedhænget, lukningen ser lidt "pjusket" ud, men det fungerer rigtigt fint når det kommer på. Armbåndene er ret tynde og fine i det fordi der igen er brugt broderegarn/amagergarn.

Photobucket

Her er der brugt voksperler og forskellige glas/metal perler. Perlerne er trukket på elastiksnor for nemhedens skyld og det ses ikke når de er på.

Jeg kunne nu også godt tænke mig et par (eller mange) af de armbånd Brooklyn Thread og Mae Bee har til salg...

2 kommentarer:

 1. Meget inspirerende indlæg. Jeg har også overvejet at gå i gang med en lille produktion af armbånd til mig selv.

  God søndag!

  /Maria

  SvarSlet
 2. Tak :)
  Synes helt sikkert du skal give dig i kast med armbånd, det er hyggeligt og ikke videre besværligt.

  God søndag til dig også.

  Esther

  SvarSlet